Ditar mirënjohjeje

Ditar mirënjohjeje

L1,200.00

Ditar mirënjohjeje dhe refletimi

Nise ditën me pozitivet, duke listuar gjërat për të cilat ndien mirënjohje, dhe plotësoje sërish natën për të mbajtur shënim si ke kaluar e si je ndier

SKU: N/A Category: Tag:

Description

Shprehja e mirënjohjes dhe mendësia pozitive

Përpara se të shkruash listën se çfarë duhet të bësh, shkruaj tri gjëra për të cilat je mirënjohës. Të shkruash në ditar për atë çfarë ke mirënjohje ndoshta të duket e pazakontë, por mund të transformojë mënyrën se si e menaxhon ditën. Nëse mendja jote është e fokusuar te pozitiviteti që në mëngjes, ti i merr me energji pozitive të gjitha gjërat që bën gjatë ditës.

Pse kur shkruan në ditar për atë çfarë je mirënjohës të rrit lumturinë dhe emocionet pozitive

Shpesh inkurajohemi të besojmë se lumturia është diçka që mund ta marrim, një destinacion që mund ta arrijmë. Kjo është një perspektivë që na bën të ndihemi jo të përmbushur, duke menduar gjithmonë që diçka e jashtme do të na sjellë lumturi të vërtetë. Lumturia është gjendje e mendjes. Hedhja në ditar e mirënjohjes dhe pohimeve pozitive funksionon duke rritur lumturinë nëpërmjet fokusimit të mendjes te gjërat pozitivet në jetën tënde.
Shprehja e mirënjohjes çdo ditë të ndihmon të zhvillosh një pikëpamje pozitive si pjesë e jetës së përditshme.

Additional information

Ngjyra

Zezë, Gri

Formati

A5, Kapak i fortë

Nr i faqeve

180

Title

Go to Top